Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_81bd6ns7dvs6fteagndvs108b2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Achtergrond | Event TOPTEAM in 1 dag

Achtergrond

Interessante artikelen over het creëren van succesvolle teams en alvast een voorproefje van diverse sprekers van het event.

  • Het perfecte team volgens Google:
    Waarom zijn sommige teams succesvol en bakken andere er niets van? Google onderzocht dit binnen het eigen bedrijf. New York Times reporter Charles Duhigg tekende de bevindingen van Google op in zijn boek ‘Slimmer, sneller, beter – het geheim van productiviteit thuis en op het werk.’ De conclusies zijn niet nieuw, wel interessant.
    Lees meer >>
  • Aan de hand van de case van adviesbureau EIFFEL lees je in deze whitepaper over de kracht van Business Modellen voor Teams.

 

Collegakorting

Kom met je (aanstaande) teamgenoten of met collega's en ontvang extra korting!

2 boeken cadeau

Welke twee boeken neem jij mee als naslagwerk aan het eind van de dag? Bekijk de keuze!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_81bd6ns7dvs6fteagndvs108b2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0