Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_rcbkfm9fm7jav8uq6493bcv696, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 TEAM CHALLENGE | Event TOPTEAM in 1 dag

Na de Expeditie volgt de Teamwork Challenge

Ga de uitdaging aan om de lessen van het TOPTEAM-event aan te vullen met een intensieve leerervaring. Tijdens een TOPTEAM-Challenge kom je in een praktijksetting waarin je 100% wordt uitgedaagd om gezamenlijk een ultieme prestatie te leveren en daar als persoon van te leren. Je ontwikkelt jezelf én je teamleiderschap. Breng je eigen (team)ontwikkeldoelen in bij de
Teamwork Challenge – a Special Forces Mission!

 

Opzet

Na de TopTeam-expeditie kom je gedurende 1 dag -op 12 april-met een voor deze gelegenheid samengesteld team bij elkaar.  In een 8 uur durend scenario gebaseerd op de werkelijkheid van het optreden van Special Forces van het Korps Mariniers, ervaar je wat het is om een Top Team te worden.
Wat: Dat doe je in verschillende fasen en in verschillende rollen door te handelen en te reflecteren.

Trainer

De begeleiding tijdens de Teamwork Challenge is intensief: ieder sub- team van 4 personen wordt begeleid door 1 trainer. De trainer faciliteert en ondersteunt het evaluatieproces en werkt vanuit een waarderende aanpak.

Doelstelling

De Teamwork Challenge is gericht op het leren en evalueren op de volgende onderdelen:

  • groepsproces en interactie;
  • leiderschap, leiden en volgen;
  • communicatie en besluitvorming;
  • oplossingsgerichtheid bij onverwachte gebeurtenissen.

Dit alles vanuit het perspectief: hoe ontwikkelen wij ons tot een Top Team en wat heb ik daarin te brengen en te ontwikkelen?

 

Vele anderen gingen je voor en lees hier hun reacties:


‘’Bestaat er ook zoiets als medewerkerschap? De Challenge heeft mij een scherp inzicht gegeven waar. Leiderschap begint, maar ook waar deze ophoudt. Met dit inzicht kan ik beter de capaciteiten van mijn team benutten. Daarbij is de Challenge ook gewoon leuk om te doen!
Bart Vegt, Afdelingshoofd Veiligheidsregio Hollands Midden

‘’Tijdens de Challenge heb ik in relatief korte tijd een bijzonder goed inzicht gekregen in twee leerpunten. Wanneer ik anderen de ruimte geef en in hun kracht laat, gebeuren er gave dingen die de uitvoering van de opdracht tot een hoger niveau brengen. Blijf altijd in je eigen natuurlijke rol, dit geeft het team de beste toegevoegde waarde’’.
Erwin Coolen, Directeur Out Smart (windenergie)

 

Meer Informatie en inschrijven

Wil je een nog beter beeld opbouwen van wat de Challenge is, zie www.leadershipchallenge.nl

Wij kunnen je deze extra dag met intensieve begeleiding door Top Trainers op het gebied van leiderschap- en teamontwikkeling aanbieden voor € 995,- per persoon. Indien meerdere mensen van één organisatie deelnemen, gaan wij graag in gesprek over een ‘op maat’ prijs. En wanneer een heel team deze unieke leerervaring op weg naar een Top Team wil opdoen, ontwikkelen wij een ‘op maat’ programma passend bij de situatie waar het team in zit.
Ben je niet bij het Event maar wil je wel de Teamwork Challenge volgen: informeer naar de mogelijkheden (om in te stromen) en prijzen bij loesschokker@vakmedianet.nl.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_rcbkfm9fm7jav8uq6493bcv696, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0